Privacy Policy

BENDROSIOS NUOSTATOS

UAB „Imlitex Holdings“, juridinio asmens kodas 235527060, registruotos buveinės adresas: Europos pr. 124, LT-46351 Kaunas, tel.  +370 37 322047, el. p. info@imlitex.com,  (toliau – Bendrovė) yra įsipareigojusi saugoti ir gerbti Jūsų privatumą. Prašome įdėmiai perskaityti šią http://imlitex.com svetainės privatumo politiką (toliau – Privatumo politika), kad suprastumėte, kodėl ir kaip renkame Jūsų duomenis, taip pat kaip juos naudosime.

Kokius Jūsų asmens duomenis ir kokiais tikslais šioje svetainėje tvarkome?

Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų patirtį mūsų svetainėje, dėl svetainėje naudojamo seklio (angl., tracker) mes tvarkome automatiškai generuojamus Jūsų duomenis. Tik Jūs pats galite atsisakyti tokio duomenų tvarkymo, pakeisdamas savo naršyklės nustatymus. Daugiau apie tai – mūsų Slapukų pranešime žemiau.

Pranešimas apie naudojamus slapukus

Mūsų tinklapyje slapukai (angl. cookies) nenaudojami, tačiau naudojamas vienas seklys (angl. tracker), todėl paaiškiname kaip slapukai ir sekliai veikia bei kaip galite juos pašalinti. 

Slapukai yra maži failai, kurie laikinai įrašomi į Jūsų įrenginio kietąjį diską ir leidžia atpažinti Jus per kitus apsilankymus interneto tinklapyje, išsaugoti jūsų naršymo istoriją, parinktis, pritaikyti turinį, taip pat pagreitina tinklapyje vykdomas paieškas, sukuria patogią ir draugišką tinklapio aplinką, pateikia ją efektyviau ir patikimiau. Slapukai – įprasta naršymo tinklalapiuose praktika, kuri palengvina naudojimąsi tinklalapiu.

Sekliai yra slapukų atmaina, kuri tinklapio lankytojo naršymo veiklos ataskaitą kartu su jo IP adresu persiunčia į trečiosios šalies duomenų bazę analizei, kuri paprastai atliekama rinkodaros tikslais.

Šis tinklapis naudoja vieną seklį - Google CDN

Standartiniai naršyklių nustatymai leidžia priimti slapukus, tačiau vartotojas gali nustatyti savo naršyklę taip, kad slapukai nebūtų priimami. Atlikus šiuos nustatymų pakeitimus kai kurios tinklapio dalys gali visai neveikti arba veikti netinkamai. Mobiliųjų įrenginių vartotojai, norėdami išjungti slapukų rinkimą, turėtų vadovautis įrenginio nustatymais.

Savo naršyklėje slapukų naudojimą galite išjungti sekdami instrukcijomis čia:

Chrome naršyklė

Firefox naršyklė

Opera naršyklė

Internet Explorer naršyklė

Safari naršyklė

Naudingos informacijos apie slapukus galima rasti: http://www.allaboutcookies.org

Kaip naudojame seklį?

Mūsų interneto svetainėje nenaudojami slapukai (angl.cookies). Slapukai - mažos apimties duomenų failai, kurie padeda mums greičiau ir patikimiau pateikti turinį. Jums lankantis mūsų svetainėje ar ja naudojantis, taip pat naudojantis mūsų paslaugomis, įrankiais ar pranešimų perdavimo kanalais, mes arba mūsų įgalioti paslaugų teikėjai galime naudoti slapukus ir seklius, padedančius mums geriau, greičiau ir patikimiau Jus aptarnauti, taip pat reklamos tikslais.

Mūsų svetainėje naudojamas vienas seklys - Google CDN. Sekliai yra slapukų atmaina, kuri tinklapio lankytojo kiekvieno naršymo veiklos ataskaitą kartu su jo IP adresu persiunčia į trečiosios šalies duomenų bazę analizei, kuri paprastai atliekama rinkodaros tikslais.

Kadangi seklys priklauso trečiajai šaliai, jo renkami duomenys saugomi Google nustatytą terminą. Google yra vienintelė trečioji šalis, kuriai atskleidžiami svetainėje seklio surinkti lankytojų duomenys.

Kiek laiko tvarkome Jūsų asmens duomenis?

Jūsų asmens duomenų tvarkymas mūsų svetainėje trunka tik jos naršymo metu, vėliau juos tvarko trečioji šalis.

Jūsų teisės

Jūs kaip asmens duomenų subjektas turite šias teises: 

  1. Teisę susipažinti su savo asmens duomenimis. Jūs turite teisę gauti iš mūsų patvirtinimą ar tvarkome su Jumis susijusius asmens duomenis. Mums tvarkant Jūsų asmens duomenis, Jūs turite teisę susipažinti su tvarkomais asmens duomenimis kartu su tam tikra papildoma informacija. Ši papildoma informacija apima asmens duomenų tvarkymo tikslus, asmens duomenų kategorijas ir asmens duomenų gavėjus. Mes Jums pateiksime Jūsų asmens duomenų kopiją, jei tokiu būdu nebus pažeistos kitų asmenų teisės ir laisvės.
  2. Teisę reikalauti ištaisyti asmens duomenis. Jūs turite teisę patikslinti visus netikslius savo asmens duomenis ir, atsižvelgiant į tvarkymo tikslus, papildyti visus neišsamius savo asmens duomenis.
  3. Teisę prašyti, kad būtų ištrinti Jūsų asmens duomenys. Šia teise galite pasinaudoti, kai: (i) asmens duomenų nebereikia, kad būtų pasiekti tikslai, kuriems jie buvo renkami ar kitaip tvarkomi; (ii) atšaukiate savo sutikimą ir nėra kito teisinio pagrindo tvarkyti duomenis; (iii) nesutinkate, kad asmens duomenys būtų tvarkomi pagal taikomuose duomenų apsaugos teisės aktuose numatytas taisykles; (iv) asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais, arba (v) asmens duomenys buvo tvarkomi neteisėtai. Tiesa, atkreipiame dėmesį, kad tam tikrais atvejais šia teise pasinaudoti negalėsite dėl taikomų išimčių. Šios išimtys apima atvejus, kai tvarkyti asmens duomenis yra būtina siekiant: (i) pasinaudoti saviraiškos ir informacijos laisve; (ii) laikytis mums privalomų teisinių įsipareigojimų; arba (iii) pareikšti, vykdyti arba ginti teisinius reikalavimus.
  4. Teisę apriboti duomenų tvarkymą. Šia teise galima pasinaudoti tokiais atvejais: (i) Jums ginčijant asmens duomenų tikslumą; (ii) kai asmens duomenys tvarkomi neteisėtai, tačiau Jūs nenorite, kad jie būtų ištrinti; (iii) kai asmens duomenų nebereikia mūsų duomenų tvarkymo tikslais, tačiau Jūs jų prašote dėl teisinių reikalavimų pareiškimo, vykdymo ar gynimo, arba (iv) Jums nesutikus, kad jie būtų tvarkomi remiantis viešuoju arba teisėtu interesu, kol bus patikrintas Jūsų nesutikimo pagrindas. Apribojus asmens duomenų tvarkymą šiuo pagrindu, mes galime toliau saugoti Jūsų asmens duomenis, tačiau toliau jų netvarkysime, išskyrus: (i) su Jūsų sutikimu; (ii) dėl teisinių reikalavimų pareiškimo, vykdymo ir gynimo; (iii) siekdami apsaugoti kitų fizinių ar juridinių asmenų teises arba (iv) dėl svarbaus viešojo intereso.
  5. Teisę nesutikti, kad mes tvarkytume Jūsų asmens duomenis dėl priežasčių, susijusių su Jūsų konkrečia situacija, tačiau tik tokiu mastu, kiek duomenis naudojame viešojo intereso tikslais arba dėl mūsų ar trečiosios šalies teisėtų interesų. Jums su tuo nesutikus, mes sustabdysime asmens duomenų tvarkymo veiksmus, išskyrus atvejus, kai galime įrodyti, kad duomenys tvarkomi dėl įtikinamų teisėtų priežasčių, kurios yra viršesnės už Jūsų interesus, teises ir laisves, arba siekdami pareikšti, vykdyti ar apginti teisinius reikalavimus.
  6. Teisę nesutikti, kad Jūsų asmens duomenis tvarkytume tiesioginės rinkodaros tikslais (įskaitant profiliavimą tiesioginės rinkodaros tikslais). Jums su tuo nesutikus, mes sustabdysime Jūsų asmens duomenų tvarkymo veiksmus šiuo tikslu.
  7. Teisę į asmens duomenų perkeliamumą. Tais atvejais, kai asmens duomenų tvarkymo teisinis pagrindas yra (i) Jūsų sutikimas arba (ii) sutarties vykdymas ar veiksmai, atlikti Jūsų prašymu prieš sudarant sutartį.
  8. Teisę gauti savo asmens duomenis susistemintu, įprastai naudojamu ir kompiuterio skaitomu formatu. Tačiau šia teise negalėsite pasinaudoti tais atvejais, kai ji gali neigiamai paveikti kitų asmenų teises ir laisves.
  9. Jei manote, kad tvarkydami Jūsų asmens duomenis pažeidžiame duomenų apsaugos teisės aktus, Jūs turite teisę pateikti skundą Valstybinei duomenų apsaugos inspekcijai, kurios buveinės adresas A. Juozapavičiaus g. 6, LT-09310 Vilnius, https://www.ada.lt
  10. Jūs turite teisę bet kuriuo metu atšaukti sutikimą leisti tvarkyti savo asmens duomenis. Sutikimo atšaukimas neturės įtakos duomenų tvarkymo teisėtumui iki atšaukimo.

Jūsų privatumo apsaugos nuostatų pakeitimai

Mes periodiškai peržiūrime savo Privatumo politiką, kad ji atspindėtų kaip tvarkome Jūsų duomenis. Atlikę reikšmingų pakeitimų apie tai pranešime interneto svetainėje, todėl rekomenduojame periodiškai peržiūrėti šią mūsų Privatumo politiką, kad visuomet būtumėte informuotas apie mūsų taikomas priemones Jūsų privatumui užtikrinti. 

Kaip su mumis susisiekti?

Mes visuomet norime išgirsti savo klientų atsiliepimus.

Nedvejodami kreipkitės į mus, jei:

  • turite kokių nors klausimų arba atsiliepimų dėl mūsų Privatumo politikos;
  • norite, kad mes nustotume tvarkyti Jūsų asmens duomenis;
  • norite pasinaudoti savo, kaip asmens duomenų subjekto, teisėmis ir pateikti užklausą arba skundą.

Jūs galite kreiptis į mus dėl asmens duomenų tvarkymo ir savo teisių įgyvendinimo klausimų elektroniniu paštu DPO@imlitex.eu arba raštu siunčiant prašymus/skundus/atsiliepimus adresu Europos pr. 124, LT-46351 Kaunas.